Δια΄ρκεια εκπαίδευσης

Δίπλωμα σε 2 μήνες

Η εκπαίδευση για ναυαγοσώστη ακτής διαρκεί 2 μήνες και για του ναυαγοσώστη πισίνας 1 μήνα. Επίσης, διενεργούνται ταχύρρυθμα τμήματα ανά περιόδους κατόπιν συνεννόησης.

Επαγγελματική αποκατάσταση

Απολαβές από 1200€ / Μήνα

Εξασφαλίζουμε εργασία σε όλους τους απόφοιτους της σχολής μας με διαμονή, ασφαλιστική κάλυψη και απολαβές που ξεκινούν από 1200€ ανά μήνα (4 μήνες εργασίας συνολικών απολαβών από 4800€).

Γιατί σε εμάς ;

Άρτια εκπαίδευση και εξοπλισμός

Η σχολή μας είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Ναυτιλίας. Οι υπεύθυνοι καθηγητές είναι απόφοιτοι γυμναστικής ακαδημίας με κύρια ειδικότητα κολύμβηση και Ναυαγοσώστες εν ενεργεία από το 2003.

Είσαι εργαζόμενος ή φοιτητής ;

Ευέλικτα τμήματα και πληρωμές.

Έχουν σχεδιαστεί ειδικά ευέλικτα τμήματα για εργαζόμενους μεσημεριανά και βραδινά. Επίσης υπάρχουν ειδικές τιμές για φοιτητές και ανέργους. Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με άτοκες δόσεις για όλα τα διπλω΄ματα μας.

Σίγουρη Επιτυχία

Πάνω από 90% επιτυχία

Η σχολή μας με μεγάλη εμπειρία στον χώρο με καταρτισμένους πτυχιούχους εκπαιδευτές αποτελεί και εξεταστικό κέντρο. Στον χώρο που εκπαιδεύεσαι, εξετάζεσαι και στη συνέχεια συνεργάζεσαι αποκτώντας εργασία σε 8 συνεργαζόμενους δήμους με ποσοστά επιτυχίας πάνω από 90%.

Συνεργαζόμενοι Δήμοι

Εργασία και διαμονή

Εξασφαλισμένη διαμονή σε Μεσολόγγι, Δωρίδα, Πάτρα, Ελαφόνησο, Μονεμβασιά, Πάρο, Αντίπαρο και σε οποιονδήποτε άλλο δήμο καλύπτουμε.

Αλήθειες και μύθοι

Όλοι μπορούμε

Δε χρειάζεται κάποιος να είναι πρωταθλητής κολύμβησης για να γίνει ναυαγοσώστης. Με τη κατάλληλη εκπαίδευση ο καθένας που γνωρίζει να κολυμπάει μπορεί να βελτιώσει τη τεχνική και τη ταχύτητα του ώστε να μπορέσει να γίνει επαγγελματίας.

Έλεγξε τις γνώσεις σου

Quiz – Δεν είναι απλώς μια σειρά ερωτήσεων.

Είναι η πύλη που σας οδηγεί στην κόσμο της ναυαγοσωστικής, έναν κόσμο γεμάτο ευκαιρίες, προκλήσεις και την ευκαιρία να σώσετε ζωές. Γιατί είναι τόσο σημαντικό να ολοκληρώσετε αυτά τα κουίζ;

1. Ασφάλεια : Σαν ναυαγοσώστης, θα έχετε τον ρόλο του φύλακα της ασφάλειας στο νερό. Τα κουίζ ελέγχουν και ανανεώνουν τις γνώσεις σας σχετικά με τους κανόνες ασφαλείας.

2. Εκπαίδευση και Επίγνωση: Τα κουίζ θα σας παρέχουν βασικές γνώσεις σχετικά με την αναγνώριση των επικίνδυνων καταστάσεων στο νερό και την προσφορά πρώτων βοηθειών. Αυτές οι γνώσεις είναι κρίσιμες για το να γίνετε αποτελεσματικοί ναυαγοσώστες.

3. Ευκαιρία για Εξέλιξη: Τα κουίζ δίνουν την ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να επεκτείνετε τη γνώση σας. Με κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζετε, γίνεστε καλύτεροι.

4. Είστε Μέρος μιας Κοινότητας: Όταν ολοκληρώνετε τα κουίζ, γίνεστε μέρος μιας δυναμικής ομάδας – της κοινότητας των ναυαγοσωστών. Συμβάλλετε στην ασφάλεια των ανθρώπων στο νερό και κερδίζετε τον σεβασμό των συναδέλφων σας.

Έτοιμοι να αρχίσετε την περιπέτεια;
Προκαλέστε τον εαυτό σας, ενημερωθείτε, και ετοιμαστείτε.

Ξεκινήστε τα κουίζ ναυαγοσώστη ακτής και πισίνας σήμερα και ελέγξτε τις γνώσεις σας.


ΓΙΝΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ

ΜΑΘΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ

Eπισκεφτείτε επίσης

Elafonisos Watersports.gr / Rent a Boat

Dolphins Boat School.gr

Dolphin Sea Service.gr

Elafonisos Watersports.gr
Icon