Δια΄ρκεια εκπαίδευσης

Δίπλωμα σε 2 μήνες

Η εκπαίδευση για ναυαγοσώστη ακτής διαρκεί 2 μήνες και για του ναυαγοσώστη πισίνας 1 μήνα. Επίσης, διενεργούνται ταχύρρυθμα τμήματα ανά περιόδους κατόπιν συνεννόησης.

Επαγγελματική αποκατάσταση

Απολαβές από 1200€ / Μήνα

Εξασφαλίζουμε εργασία σε όλους τους απόφοιτους της σχολής μας με διαμονή, ασφαλιστική κάλυψη και απολαβές που ξεκινούν από 1200€ ανά μήνα (4 μήνες εργασίας συνολικών απολαβών από 4800€).

Γιατί σε εμάς ;

Άρτια εκπαίδευση και εξοπλισμός

Η σχολή μας είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Ναυτιλίας. Οι υπεύθυνοι καθηγητές είναι απόφοιτοι γυμναστικής ακαδημίας με κύρια ειδικότητα κολύμβηση και Ναυαγοσώστες εν ενεργεία από το 2003.

Είσαι εργαζόμενος ή φοιτητής ;

Ευέλικτα τμήματα και πληρωμές.

Έχουν σχεδιαστεί ειδικά ευέλικτα τμήματα για εργαζόμενους μεσημεριανά και βραδινά. Επίσης υπάρχουν ειδικές τιμές για φοιτητές και ανέργους. Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με άτοκες δόσεις για όλα τα διπλω΄ματα μας.

Σίγουρη Επιτυχία

Πάνω από 90% επιτυχία

Η σχολή μας με μεγάλη εμπειρία στον χώρο με καταρτισμένους πτυχιούχους εκπαιδευτές αποτελεί και εξεταστικό κέντρο. Στον χώρο που εκπαιδεύεσαι, εξετάζεσαι και στη συνέχεια συνεργάζεσαι αποκτώντας εργασία σε 8 συνεργαζόμενους δήμους με ποσοστά επιτυχίας πάνω από 90%.

Συνεργαζόμενοι Δήμοι

Εργασία και διαμονή

Εξασφαλισμένη διαμονή σε Μεσολόγγι, Δωρίδα, Πάτρα, Ελαφόνησο, Μονεμβασιά, Πάρο, Αντίπαρο και σε οποιονδήποτε άλλο δήμο καλύπτουμε.

Αλήθειες και μύθοι

Όλοι μπορούμε

Δε χρειάζεται κάποιος να είναι πρωταθλητής κολύμβησης για να γίνει ναυαγοσώστης. Με τη κατάλληλη εκπαίδευση ο καθένας που γνωρίζει να κολυμπάει μπορεί να βελτιώσει τη τεχνική και τη ταχύτητα του ώστε να μπορέσει να γίνει επαγγελματίας.

ΓΙΝΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ

ΜΑΘΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ


Copyright © Patras Lifeguards by the internet boy